Bij Passievoorthee.nl willen wij iedereen kennis laten maken met echte verse, losse thee. Puur natuur, pure smaken, puur genieten! Ons ultieme doel is om iedereen liefhebber te maken van dit prachtige, veelzijdige en pure product. Genoeg reden dus om onze passie voor losse thee met jullie te delen, en wel in de vorm van een online theewinkel! Omdat smaken verschillen bieden wij je daarom een breed assortiment van verschillende smaken en soorten thee van de beste kwaliteit.

 

Losse thee van Passievoorthee.nl

Bij Passievoorthee.nl vind je een losse thee assortiment van pure theesmaken en melanges die met zorg zijn uitgekozen. Wij streven er ook naar dat de ingrediënten van onze theeën duidelijk terug komen in de smaak en in de naam van onze theeën, wat resulteert in goede kwaliteit thee en dat proef je!

Informatie en advies
Bij ons heb je de keuze om losse thee in verschillende hoeveelheden te bestellen, namelijk 50 en 100 gram. Ook verkopen we van iedere losse thee proefzakjes van 7 gram waar je ongeveer 2 a 3 kopjes thee van kunt zetten. Heel handig om eens een keer een ander theetje uit te proberen. Wij vinden het ook heel belangrijk dat je weet uit welke ingrediënten de thee bestaat. Daarom vind je, op zowel onze website als op de theeverpakking, bij iedere thee een duidelijke omschrijving van alle ingrediënten en een zetadvies. De hoeveelheid thee en het aantal minuten dat je hem moet laten trekken is slechts een advies en is helemaal afhankelijk van je eigen smaak. Op de website vind je daarnaast ook bij iedere thee een duidelijke smaakbeschrijving en algemene informatie over de thee.
Je theebeleving is natuurlijk niet compleet zonder passende accessoires om eenvoudig jouw thee te bereiden en te serveren. Zo geniet je nog meer van jouw theemomenten.

Zoeken
Om je goed van dienst te zijn en omdat alles draait om je persoonlijke smaak hebben we verschillende zoekfuncties aan de linker kant op iedere product pagina. Zo kun je zoeken op theesoort, zoeken op naam of eigenschap en als daar niet bijstaat want je zoekt, kun je het vrije tekstveld gebruiken om te zoeken naar je favoriete thee of ingrediënt. Zo vind je snel wat je zoekt!

Je eigen melange maken

Naast onze theecollectie kun je ook je eigen melange samenstellen. Zo hebben wij een breed assortiment kruid & fruit en pure theeën die je naar hartelust zelf thuis kan mixen en zo je eigen theemelange kunt samenstellen. Het is niet moeilijk bedenk wat je lekker vind, kies je favoriete basis thee en combineer die met een of meerdere ingrediënten uit de kruid & fruit collectie en mixen maar. Zo maak je in een handomdraai je eigen persoonlijke melange. Leef je uit!

Verpakking

Bij Passievoorthee.nl verpakken wij onze thee in hersluitbare theezakken met venster. Onze zakjes zijn verzegeld en de thee is luchtdicht verpakt, zodat de kwaliteit van onze losse thee ook in het zakje altijd goed bewaard blijft. Het venster zorgt ervoor dat de inhoud van buitenaf goed zichtbaar is.

Vertel het ons en anderen

Ondanks dat wij er alles aan doen om onze passie voor thee zorgvuldig over te brengen zou het natuurlijk kunnen dat je niet tevreden bent, vertel het ons dan! Bent je wel tevreden vertel het dan aan anderen! Je kunt ook altijd op de pagina van de thee je beoordeling achterlaten.

 

De voordelen van Passievoorthee.nl

✔ Zeer ruime keuze losse thee
Onze losse thee is verkrijgbaar in verschillende pure smaken en melanges. Bij Passievoorthee.nl heb je de keuze uit 80+ soorten losse thee speciaal voor jou samengesteld.

✔ Verzendkosten
Wij proberen de prijzen van onze losse thee zo laag mogelijk te houden, daarom berekenen wij onze verzendkosten niet door in onze producten.
De verzendkosten bedragen €3,95. Indien je een bestelling plaatst boven de €35,- verzenden wij je bestelling gratis.

✔ Eenvoudig betalen
Bij Passievoorthee.nl kun je heel eenvoudig uw bestelling afrekenen met behulp van iDeal en bankoverschrijving.

✔ Snelle levering
Bestellingen die vandaag worden gedaan zullen morgen nog worden verzonden zodat je snel van je favoriete thee kunt genieten.